Noberu Hair Shampoo Scalp & Relax

(1 kundrecension)

179,00 kr

Nõberu Hair Shampoo Scalp & Relax är ett mild och återfuktande schampo som lugnar känslig hårbotten och stärker håret med naturliga ingredienser som aloe vera och havreextrakt. Perfekt för daglig användning och en avslappnande hårvårdsupplevelse.

Garanterad säker betalning Svarvar Badge
Beskrivning

Nõberu Hair Shampoo Scalp & Relax – Skonsam hårvård för en frisk hårbotten och avslappning

Nõberu Hair Shampoo Scalp & Relax 250ml är utvecklat för dig som vill kombinera renlighet med avkoppling i din hårvårdsrutin. Detta schampo innehåller naturliga ingredienser, som aloe vera och havreextrakt, som både lugnar och återfuktar hårbotten. Därför är det perfekt för dig med känslig hårbotten som söker en mild men effektiv lösning.

För att ge en behaglig upplevelse är schampot skonsamt nog för daglig användning, vilket gör att ditt hår känns fräscht och återfuktat varje dag. Eftersom det är sulfatfritt, påverkar det inte hårets naturliga struktur, och det passar särskilt bra för färgat hår.

Förutom att rengöra ditt hår på djupet, hjälper schampot till att skapa en långvarig känsla av lugn och renhet. Detta tack vare ingredienser som verkar både lugnande och stärkande för hårbotten. Resultatet blir ett mjukare, friskare hår och en hårbotten i balans.

Fördelar med Nõberu Hair Shampoo Scalp & Relax

  • Naturliga ingredienser: Formulerat med aloe vera och havreextrakt för att lugna och återfukta hårbotten.
  • Sulfatfri formula: Perfekt för känslig hårbotten och färgbehandlat hår, utan att skada hårets naturliga struktur.
  • Daglig användning: Tillräckligt skonsam för att användas varje dag, med långvarig känsla av renhet och fräschhet.
  • Avslappnande doft: Ger en behaglig doft som förhöjer din duschupplevelse och skapar en lugnande atmosfär.

Användning

Applicera en liten mängd på fuktigt hår och massera in i hårbotten. Skölj noggrant och upprepa vid behov. För bästa resultat, följ upp med Nõberu balsam eller andra hårvårdsprodukter.

Ingredienser

Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Coco-Betaine, Glycol Distearate, Mentha Arvensis Herb Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, PEG-8, PEG-8/SMDI Copolymer, Palmitoyl Myristyl Serinate, Sodium Polyacrylate, Lauryl Lactyl Lactate, Cocamidopropyl Betaine, Laureth-4, Polyquaternium-10, Glycerin, Menthol, PEG-120 Methyl Glucose Trioleate, Dimethicone, Lactic Acid, Citric Acid, Propanediol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Limonene, Citral, Linalool, Eugenol.

Recensioner (1)

1 recension för Noberu Hair Shampoo Scalp & Relax

  1. Mats

    Riktigt bra produkt för dig med känslig hårbotten. Det känns väldigt återfuktande samtidigt som håret blir mjukt och friskt.

Lägga till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Bläddra Till Toppen
  • Meny
Stäng
Nõberu Hair Shampoo Scalp & Relax 250ml – schampo som lugnar och vårdar hårbotten.
Noberu Hair Shampoo Scalp & Relax
179,00 kr