Nõberu Matte Pomade

199,00 kr

Nõberu Matte Pomade erbjuder en mångsidig stylingprodukt som ger ditt hår en naturlig, matt finish med flexibel stadga. Pomadan är idealisk för både kort och medellångt hår och ger ett hållbart resultat utan att kännas tung eller klibbig. Formulan är vattenbaserad, vilket gör den lätt att tvätta ur och perfekt för daglig användning. Dessutom fungerar den bra för att skapa både definierade och avslappnade frisyrer, och låter dig omforma håret under dagen utan att förlora stadgan.

Använd Nõberu ́s Matte Pomade genom att fördela lite av produkten mellan hand- flatorna innan den arbetas in i håret. Använd i torrt eller handdukstorkat hår.

Garanterad säker betalning Svarvar Badge
Beskrivning

Nõberu Matte Pomade – För en matt och naturlig stil

Nõberu Matte Pomade är den ultimata produkten för dig som vill ha en flexibel stadga och en naturlig matt finish. Den här pomadan är speciellt utformad för att ge ditt hår en modern stil utan att det känns tungt eller klibbigt. Resultatet blir en snygg och stilren frisyr som håller hela dagen. Pomadan har en lätt konsistens och är enkel att applicera, vilket gör den idealisk för snabb styling på morgonen eller när du vill fräscha upp din look under dagen.

Det bästa med Nõberu Matte Pomade är dess krämiga formula. Den gör att produkten är lätt att fördela jämnt i håret, vilket underlättar en kontrollerad styling. Du behöver inte oroa dig för klumpar eller att håret ska kännas klistrigt. Dessutom är den lätt att tvätta ur, vilket sparar tid och gör din hårvårdsrutin smidigare. Pomadan lämnar inga rester efter sig, vilket är ett stort plus för den som vill ha ett fräscht och naturligt resultat dag efter dag.

Nõberu Matte Pomade fungerar på alla hårtyper och är lika effektiv på kort som långt hår. Om du har kort hår ger den dig möjlighet att skapa textur och definition, medan den på längre hår ger en naturlig stadga som håller stilen på plats. Du kan enkelt forma om håret under dagen för att hålla din frisyr fräsch och flexibel.

Den här pomadan är perfekt för den som söker en diskret men ändå stilfull look. Den matta finishen ger en sofistikerad touch till vilken frisyr som helst, utan att dra för mycket uppmärksamhet. Det gör den idealisk för både vardagsbruk och för mer formella tillfällen. Du kan bära den på jobbet, under sociala tillställningar, eller när du vill imponera på kvällen.

Varför välja Nõberu Matte Pomade?

  • Naturlig matt finish: Ger en sofistikerad, stilren look utan onödig glans.
  • Flexibel stadga: Håller frisyren på plats utan att kännas stel eller obekväm.
  • Lätt att använda: Enkel att applicera och ännu lättare att tvätta ur utan att lämna rester.
  • Passar alla hårtyper: Oavsett om du har kort, medellångt eller långt hår fungerar den perfekt för att skapa olika frisyrer.
  • Omformbar under dagen: Hållbar nog för att hålla hela dagen men flexibel nog för att omformas när som helst.

Med Nõberu Matte Pomade får du en produkt som kombinerar stil, komfort och funktion, vilket gör den till ett oumbärligt verktyg i din dagliga hårvårdsrutin.

Ingredienser

Aqua, Cetearyl Alcohol, Petrolatum, Kaolin, PVP, VP/VA Copolymer, Bis- Diglyceryl Polyacyladipate-2, Ozokerite, Copernicia Cerifera Cera, Ceteareth-25, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cera Alba, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glyceryl Stearate SE, PEG-100 Stearate, Maltodextrin, Silica, Disodium EDTA, Caramel, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum, Eugenol, Linalool, Benzyl Alcohol, Limonene.

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Bli först med att recensera "Nõberu Matte Pomade"

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Bläddra Till Toppen
  • Meny
Stäng
Nõberu Matte Pomade 80ml – Stylingprodukt med matt finish och flexibel stadga.
Nõberu Matte Pomade
199,00 kr