Nõberu Shower Cream

199,00 kr

Nõberu Shower Cream är en närande och återfuktande duschkräm som skonsamt rengör och vårdar huden med en mjuk och behaglig doft. Perfekt för daglig användning.

Klart
Garanterad säker betalning Svarvar Badge
Beskrivning

Nõberu Shower Cream – En närande och återfuktande duschkräm för alla hudtyper

Nõberu Shower Cream är en lyxig och vårdande duschkräm som passar perfekt för dig som söker en effektiv men samtidigt skonsam rengöring. Dess rika och krämiga formula rengör huden noggrant utan att torka ut den, vilket gör att din hud känns mjuk och återfuktad efter varje användning. Därför är den idealisk för både normal och torr hud.

Den här duschkrämen innehåller noggrant utvalda ingredienser som inte bara rengör utan också ger huden näring. Resultatet blir en fräsch och smidig hud med en långvarig känsla av välbefinnande. Dessutom är den subtila, friska doften designad för att ge en behaglig duschupplevelse varje gång, utan att vara överväldigande. För att ge extra vård innehåller den naturliga oljor som skyddar huden från uttorkning.

Fördelar med Nõberu Shower Cream

  • Skonsam rengöring: Nõberu Shower Cream rengör effektivt utan att störa hudens naturliga fuktbalans.
  • Återfuktande effekt: Efter varje användning lämnas huden mjuk och återfuktad tack vare de närande ingredienserna.
  • Lätt och behaglig doft: Den subtila doften skapar en uppfriskande känsla utan att vara påträngande.
  • Passar alla hudtyper: Oavsett om du har känslig, torr eller normal hud, är Nõberu Shower Cream en perfekt lösning för daglig hudvård.
  • Naturliga oljor: Innehåller vårdande oljor som hjälper till att bibehålla hudens naturliga fukt och skyddar mot uttorkning.

Användning

Applicera på fuktad hud under duschen och massera in den för att skapa ett mjukt skum. Skölj noggrant med ljummet vatten. Används dagligen för bästa resultat.

Ingredienser

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Glycol Stearate, Citric Acid, Parfum, Cocamide MEA, Glycerin, Polyquaternium-7, Sodium Hydroxymethylglycinate, Sodium Cocoate, Propylene Glycol, Argania Spinosa Kernel Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid

Ytterligare information
Doft

Sandalwood, Amber-Lime, Tobacco-Vanilla

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Bli först med att recensera "Nõberu Shower Cream"

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Bläddra Till Toppen
  • Meny
Stäng
Nõberu Shower Cream 250ml - närande och återfuktande duschkräm för daglig användning.
Nõberu Shower Cream
199,00 kr
Klart