Home » Butik » Schwarzkopf Professional Session Label The Paste Matte Compound 65 ml

Schwarzkopf Professional Session Label The Paste Matte Compound 65 ml

199,00 kr

Garanterad säker betalning Svarvar Badge
Beskrivning

Med en generös 65 ml storlek ger denna matta pasta dig friheten att skapa en mängd olika frisyrer med en modern och sofistikerad finish.

THE PASTE är utformad med avancerad teknologi för att ge dig en stark stadga och en matt finish utan att håret känns stelt eller klibbigt. Oavsett om du vill ha en avslappnad och texturerad look eller något mer strukturerat och definierat, ger THE PASTE dig flexibiliteten att skapa precis det resultat du önskar.

Den lättarbetade konsistensen gör det enkelt att applicera produkten jämnt genom håret och skapa önskad textur och volym med precision. Med en diskret doft som inte tar över, lämnar THE PASTE ditt hår med en naturlig och elegant känsla.

Oavsett om du är på jakt efter en avslappnad vardagslook eller en mer polerad stil för speciella tillfällen, är Schwarzkopf Professional Session Label THE PASTE Matte Compound det perfekta valet för att uppnå professionella resultat varje gång. Ge ditt hår den perfekta balansen mellan stadga, flexibilitet och matt finish med denna banbrytande produkt.

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Bli först med att recensera "Schwarzkopf Professional Session Label The Paste Matte Compound 65 ml"

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Bläddra Till Toppen
  • Meny
Stäng
Schwarzkopf Professional Session Label The Paste Matte Compound 65 ml
199,00 kr