Nõberu Alum Block 110g

199,00 kr

Nõberu of Sweden Alum block, Vår 110 grams Alun Sten är ett bra sätt av att avsluta rakningen på om det uppstått små skärsår. Funkar utmärkt att använda även på rakat huvud.

Garanterad säker betalning Svarvar Badge
Beskrivning

Nõberu Alum Block 110g – En naturlig och effektiv lösning för efterrakning

Nõberu Alum Block 110g är den perfekta följeslagaren för en behaglig och effektiv rakupplevelse. Denna 100% naturliga produkt är utformad för att lugna och skydda känslig hud efter rakning. Därför erbjuder alumblockets sammandragande egenskaper ett viktigt skydd genom att stänga porerna och minska irritation. Resultatet blir ett oumbärligt verktyg i din groomingrutin.

Toppnoterna av mineraler ger en svalkande känsla på huden och hjälper till att stoppa blödningar vid små skärsår. För att uppnå bästa resultat är produkten enkel att använda; blöt blocket och applicera direkt på huden efter rakning. Som ett resultat får du en fräsch och ren känsla som varar länge.

Fördelar med Nõberu Alum Block 

  • Naturlig och effektiv: Inga syntetiska tillsatser, bara rena mineraler. Därmed kan du vara säker på vad du applicerar på din hud.
  • Lugnar irritation: Perfekt för känslig hud, minskar rodnad och irritation efter rakning. Dessutom hjälper den till att förhindra framtida problem.
  • Svalkande känsla: Ger en fräsch och behaglig upplevelse direkt efter användning. Detta gör den idealisk för varma dagar.
  • Enkel användning: Blöt blocket och applicera på huden för bästa resultat. Med detta är det enkelt att inkludera i din dagliga rutin.
  • Hållbar och ekonomisk: En produkt som räcker länge, vilket gör den kostnadseffektiv. Därför är den ett utmärkt val för budgetmedvetna kunder.

Användning

Blöt Nõberu Alum Block 110g med vatten och applicera direkt på huden efter rakning. Den naturliga formulan kommer att lugna och skydda din hud. För att uppnå bästa resultat rekommenderas daglig användning för att upprätthålla en frisk och välvårdad hud.

Ingredienser

Potassium Alum.

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Bli först med att recensera "Nõberu Alum Block 110g"

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Bläddra Till Toppen
  • Meny
Stäng
Nõberu Alum Block 110g - naturligt alumblock för efterrakning.
Nõberu Alum Block 110g
199,00 kr